Few weeks ago I celebrated my birthday... what a best occasion to dedicate to cake design? Even better if your friends are food blogger ; )
Alcune settimane fa ho festeggiato il mio compleanno... quale miglior occasione per dedicarmi al cake design? Ancora meglio se le tue amiche sono food blogger ; )
Start by a layer cake made by sponge cake and custard. I added some macaroons, just to give a stronger flavour.
Inizia da una torta a strati composta da pan di spagna e crema pasticcera. Io ho aggiunto degli amaretti, solo per dare un gusto un po' più deciso.
Prepare a cream made by butter and icing sugar. Cover your cake with it.
Prepara la crema al burro ( burro e zucchero a velo). Copri la torta con il composto.
Cover your cake with sugar paste.
Copri la torta con la pasta di zucchero.
To eliminate icing sugar and make the cake shiny, use alcohol.
Per togliere lo zucchero a velo e rendere lucida la torta, utilizzare l'alcool.
And finally my favourite part: decorations! Everything's prepared with sugar paste, of course.
E infine la mia parte preferita: le decorazioni! Tutte preparate con pasta di zucchero, ovviamente.
Can't wait for the next birthday party to dedicate again to cake design...
Non vedo l'ora che ci sia il prossimo compleanno per dedicarmi ancora al cake design...
molto scenografica colori d'effetto ma quello che conta... era veramente buona complimenti wally
RispondiEliminaIo c'ero ... Per mangiarla !!! Buonissima complimenti alle pasticcere !!!
RispondiEliminagreat put up, very informative. I wonder why the other specialists of this sector do not realize this.
RispondiEliminaYou should proceed your writing. I'm sure, you've a huge readers' base already!
Feel free to visit my web page; property
I do trust all the concepts you've introduced in your post. They are very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very brief for newbies. Could you please lengthen them a little from subsequent time? Thanks for the post.
RispondiEliminaFeel free to visit my blog post - property
Che dire.. il cake design è sempre una gran soddisfazione.. ;-)
RispondiEliminaNot Only Sugar